Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 10:55 - Дупедавец в ефир!
Автор: susam Категория: Политика   
Прочетен: 3737 Коментари: 16 Гласове:
0

Последна промяна: 03.07.2009 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какъв е всъщност Бареков?!
Циганин, настроен протурски с левашки ляв уклон, който даже не смята, че трябва да прикрива?!!!

Когато гости му бяха циганските лидери, той се дуеше, че е половин циганин, защото е роден и живял сред цигани!!!

Когато говореше с представители на ДПС се хвалеше, че разбира турски, защото има много приятели от детските си години - турци и си е играл с тях и твърдеше, че им симпатизира?!!!

Когато Станишев му беше гост, - Бареков се държеше мило и сервилно!

Във всяка друга държава Доган да е отдавна да е изритан от всякъде - нагъл, арогантен мошеник и мафиот. Не разбирам какво му харесват турците или толкова ги е стиснал за гушите, че са готови да го следват робски заради трохите от трапезата му. Не е възможно да вярват на дрънканиците му за нов възродителен процес в страна членка на ЕС. Толкова ли тези хора не желаят да се еманципират като личности а не като стадо което блее в един глас докато го стрижат и доят? А самият Бареков, въобще не е журналист, а второстепенен шоумен. Никоя уважаваща себе си новинарска телевизия не би му възложила да води ховини. Но БТВ не е. Тя си е чалгаджийска кабеларка в ефира. Бареков дори не може да разбере, че ближейки задника на Доган, представяйки скандалното му поведение за някаква си “истерия” срещу него, може и да получи заради продажното си поведение някой лев, но никога няма да стане журналист. Не само заради необразоваността си - това се наваксва, а заради меката китка на характера си. Винаги ще си остане дупедавец, дето се върти ту в една ту в друга посока за да достави удоволствие на платежоспособния. Жалка работа. Каква ирония.Какъв гьонсуратлък.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Бе ти голям го вадиш,ама анонимно...
03.07.2009 11:04
като го критикуваш, имай "сурата" да си кажеш името.)подличко е иначе и не хваща вяра...P
цитирай
2. анонимен - дрън , дрън
03.07.2009 11:07
Глупости и злоба колкото си щеш .
цитирай
3. анонимен - Бареков е подла нагъзена майна!
03.07.2009 11:08
Простак и нагаждач, но не и журналист! Амбициозен Андрешко!
цитирай
4. анонимен - Съгласен съм с темата!
03.07.2009 11:12
Върти се като тригъза лисица тоя шундек Бареков!
цитирай
5. анонимен - яко те е засегнал...толкова яд и злоба...
03.07.2009 11:13
сигурно щот не "пусна "на бат бойко
то сигур другото ни е наред...
абе Барека да не е спал с жена ти?
цитирай
6. deniss - Твърди се, Бареков е осъществил ...
03.07.2009 11:17
Твърди се, Бареков е осъществил ново платено "активно мероприятие" по окалването на Иван Костов. Тоя плазмодий вече мина всички граници на "журналистическата етика", ама нещо де, то волът рие, ама всичко иде на гърба му.Тои Бареков журналистическо поведения НЯМА , работи на повикване и с хонорар според гнусотииките къде ги говори, дори не трябва да си даваме зор да го коментираме тоя нещастник, с нищо не го е заслужил
цитирай
7. анонимен - Бареков и най-добре да се върне на село
03.07.2009 11:22
Бареков и най-добре да се върне на село, а новинарките в повечето „медии” - по магистралите. Кой би искал тази идилична обстановка, по настоящем да се радвали….Кой не би обслужвал от тези икони на българската журналистика?

С две думи- Проститутката Бареков използва брутално ЛАЙНОМЕТИТЕ, за да яде баница!
цитирай
8. анонимен - бедни ми, бедни Бареков,
03.07.2009 11:29
нищожен си като пича въшка. гледай си сутрешния блок, който и без това вече няма аудитория, заради такива пишман"журналисти" като тебе
цитирай
9. анонимен - Кръстева
03.07.2009 11:44
Абсолютно отвратена съм от цялостното представяне на Бареков тази сутрин. Беше просташко , вулгарно и цинично. Срам за телевизията. Рейтингът на сутрешното предаване ще падне драстично след изборите, а Бареков ще си хване трена за Филибето!
цитирай
10. sorry - Телевизията става много тъпа.
03.07.2009 11:50
Бареков не може да мълчи и да слуша какво казват другите. Него го мъчи логорея и необяснимо самочувствие. А всъщност е един посредствен дърдорко. Много се надявам екипите на такива предавания да си следят коментарите, които излизат в интернет... А по отношение на Бареков и изявата му тази сутрин, споделям всички негативни мнения - поведението му беше ужасно безвкусно и дразнещо, абсолютна липса на професионализъм!
цитирай
11. анонимен - 5. анонимен ного си
03.07.2009 12:49
глупав ве, гьотферен недоклатен.
цитирай
12. анонимен - Това не е просто заяждане, а жестока ...
03.07.2009 15:50
Това не е просто заяждане, а жестока реалност. Този говняр е супер противно майнино копеле. Прост колибарски петел!
цитирай
13. oblomov - Барека е просто един КАВАЛ-употребен
03.07.2009 16:16
Барека е просто един КАВАЛ-употребен и скоро ще бъде изхвърлен от употреба.Така ,както винаги се прави с ЛАКЕИТЕ-ДОНОСНИЦИ.АМИН.
цитирай
14. frontpage - Не споделям изцяло това мнение!
03.07.2009 16:25
Бареков е професионалист:има бърза реакция,нюх към актуалното,има познания.Опасното е, че срещите с много хора и популярността замъгляват самоконтрола. Много от успешно стартиралите журналисти се самозабравят , започват да иззимват функциите на интервюирания.Тогава вместо мнението на поканения, слушаме техните собствени интерпретации по темата.И това е началото на края .Разбира се могат да направят собствени предавания, но престават да бъдат актуалната обществена трансмисия на деня - превръщат се автори и тематични говорители на собственото аз. Въпрос на избор.
Комуникативността и бързата реакция са най-голямата сила на Бареков.След като той направи серия от посещения по градовете ,започнаха да го имитират и Нова телевизия и Първа програма.Но въпросът не е в схемата на предаването, а в личността, която я реализира.На Бареков ще пожелая успех и да си припомня “Приказката за стълбата”.
цитирай
15. анонимен - мнение
03.07.2009 16:36
Бареков е наи-добрия БГ ЖУРНАЛИСТ чиито коментари с удоволствие гледам всяка сутрин.Аз лично немога да се сетя за по-добър в професията от него.
цитирай
16. анонимен - Кое все пак е вярното???
03.07.2009 16:45
Чух, че Бареков отива на дълга специализация в САЩ…или май ще става биг бос на новата национална телевизия след изборите… кое все пак е вярното???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: susam
Категория: Лични дневници
Прочетен: 35324
Постинги: 7
Коментари: 36
Гласове: 168
Архив